Koralbadet

Koralbadet

Direkte uden for Fyrholmens nordlige port ligger Koralbadet. Havnebadet blev åbnet den 1. juni 2012 og er allerede et kæmpe aktiv for alle Fyrholmens beboere, store som små. Koralbadet er åbent ma – sø fra kl. 11 til kl. 19 indtil 31. august.

Koralbadet
Koralbadet, set fra Nord

I vinterhalvåret er der udelukkende adgang for vinterbadere, som er medlemmer af den lokale vinterbadeklub. Istedet for at sole sig på pontonerne, kan vinterbaderne nyde havnebadets sauna. Vinterbaderne har deres egen hjemmeside, hvorfra man kan tilmelde sig. Se her!

Koralbadet består af tre bassiner: Et lege- og soppebassin på 0,3 m dybt med fast bund, et børne- og ungdomsbassin på 0,9 m dybt med fast bund samt et større bassin til motionssvømning og udspring. (3,5 m)

Det er muligt at svømme 25 m på langs i bassinet uden at blive berørt af udspringere mv.

Havnebadet er etableret på flydende pontoner og er frit af kajkanten. Der er adgang til badet fra land via en landgangsbro, som er hængslet til kanten. Broen kan således bevæge sig med tidevandet, hvilket samtidig tilfører badet en maritim stemning.

Området foran Koralbadet tilhører Metropolis. Metropolis har indgået en aftale med Københavns Kommune som sikrer, at der ser pænt og rent ud på området i havnebadets åbningsperiode. bl.a. er der opsat cykelstativer og ekstra skraldespande.

Badevandsprognose for København

Skriv et svar