Fyrholmen Facebookgruppe

Kun beboere på Fyrholmen bliver optaget i gruppen. Facebookgruppen er oprettet i juni 2014 og vi opfordrer alle beboere til at anmode om medlemskab af gruppen, da der deles meget relevant info. Bestyrelsen besvarer ikke spørgsmål via facebookgruppen. Når du tilmelder dig facebook gruppen skal du godkende betingelserne nederst på denne side*.

Henvendelser til bestyrelsen skal sendes til fyrbs@administrationdanmark.dk.

Betingelser for brug af Facebook Gruppen “Fyrholmen”

  • Bestyrelsen for Fyrholmen behandler ikke dine personlige oplysninger du indtaster i gruppen, og vi laver ikke nogen former for markedsfæring med dine data.
  • Du må ikke uploade billeder af andre end dem du selv har indsamlet samtykke til brug af billedet på den lukkede gruppe. Du skal selv kunne dokumentere samtykket. Skriftlige samtykker sendes til bestyrelsen.
  • Du må ikke publicere personhenførbare oplysninger på personer, der ikke har givet skriftligt samtykke til at deres oplysninger oplyses på facebook gruppen. Samtykket sendes til bestyrelsen.
  • Vi opfordrer til god at folk holder en god og inkluderende tone i dialogen på facebookgruppen. Overholdes dette ikke, kan bestyrelsen udelukke brugeren fra gruppen.
  • Du kan til enhvertid blive udelukket fra gruppen, hvis du overtræder nogle af de ovenstående betingelser.

Skriv et svar