Cykeloprydning 2018 – inklusiv fællesarealer i kælderen

Fyrholms bestyrelse gennemfører i år en cykeloprydning for at skabe mere plads i gården.

Cykeloprydningen omfatter alle cykler på Fyrholms område dvs. både i gården og i kælderen. Som noget nyt har vi valgt at inkludere fællesarealer i kælderen, da der står en del barnevogne, tagbokse og andet godt, der også trænger til en oprydning.

I kuverten er vedlagt 4 hvide elastikbånd, som skal sættes på de cykler (og klapvogne, tagbokse mm. på fællesarealerne i kælderen) som ikke skal fjernes. Elastikbåndene skal sættes på cyklerne, så de er synlige f.eks. på cykelstyret, på saddelpinden eller på bagagebæreren – et bånd pr. Cykel. Er der behov for flere elastikbånd hænger der extra på opslagstavlen i jeres opgang. De kan også hentes hos Andrea Karner, Oscar Pettifords vej 11,3,tv.

De cykler (og klapvogne, tagbokse mm. på fællesarealerne i kælderen) som søndag d. 28. oktober kl. 14.00 ikke har et hvidt elastikbånd påsat vil blive fjernet. De fjernede cykler vil i første omgang blive stillet i kælderen for herefter at blive fjernet helt af Københavns Politi.

Hvis din cykel (eller klapvogn, tagboks mm.) er blevet fjernet fordi du havde glemt at sætte en elastik på, kan du hente den i kælderen indenfor en måned.

Bestyrelsen håber på forståelse for behovet for en cykeloprydning, og at beboerne hele året rundt vil hjælpe med til at sikre plads ved, så vidt muligt, at bruge cykelparkeringen samt at skaffe sig af med gamle cykler, der ikke længere er i brug.

Med venlig hilsen
Fyrholms bestyrelse