Cykel- og P-kælderoprydning 2016

Fyrholms bestyrelse gennemfører også i år en cykeloprydning. Cykeloprydningen omfatter alle cykler på Fyrholms område dvs. både i gården og i kælderen.

I denne kuvert er vedlagt 4 røde elastikbånd, som skal sættes på de cykler, som ikke skal fjernes. Elastikbåndene skal sættes på cyklerne, så de er synlige f.eks. på cykelstyret, på saddelpinden eller på bagagebæreren – et bånd pr. cykel. Bånd på cyklerne fra sidste år er blevet fjernet.

De cykler som søndag d. 27. november kl. 12.00 ikke har et rødt elastikbånd påsat vil blive fjernet. De fjernede cykler vil i første omgang blive stillet i kælderen for herefter at blive fjernet helt af Københavns Politi.

Er der behov for flere elastikbånd vil der hænge ekstra på opslagstavlen i jeres opgang.

Fra Fyrholms husorden:

Parkering af cykler må kun ske i ejendommens anviste cykelstativer. Cykler, der ikke holder i de definerede områder vil blive fjernet af ejerforeningen. Bestyrelsen har endvidere fuldmagt til periodisk at gennemføre en cykeloprydning/bortskaffelse af ubenyttede cykler.

Oprydning i P-kælderen

I år vil bestyrelsen også rydde op i P-kælderen. Flere og flere beboere henstiller ting i

P–kælderen blandt bilerne. Dette er til gene for rengøringen og udgøre en potentiel brandfare. Ting og sager som er henstillet blandt bilerne skal således også være flyttet senest søndag d. 27. november. Genstande som efter denne dato ikke er flyttet, vil blive fjernet af viceværten.

Fra Fyrholms husorden:

Al anden anvendelse af P-kælderen, herunder ophold, leg samt henstilling/opmagasinering af nogen form for genstande i P-kælderen er ikke tilladt.

 Bestyrelsen håber på forståelse for behovet for cykel- og P-kælderoprydningen.

Med venlig hilsen

Fyrholms bestyrelse

Skriv et svar