AKTIVITETER PÅ FYRHOLMEN

Her får du et overblik over de forskellige aktiviteter, vi har på Fyrholmen.

Hyggelaug

Fyrholm hyggelaug er en gruppe beboere, der arrangerer sociale sammenkomster for alle beboere på Fyrholm. Vores formål er at skabe hygge og sammenhold for alle i vores dejlige gård.

Havelaug

Havelauget sørger for kyndig håndtering af vores lille park i gården. De planter nye blomster, trimmer træerne og holder styr på vores fælles højbede, så du altid kan finde dugfrisk persille mv. i vores fælles gård.

Kajaklaug

Kajaklauget en flåde af over 10 kajakker og paddleboards, som er installeret på stativer i laugets kælderrum eller på stativ i “vandhullet” ned til kanalen.

Værkstedslaug

På Fyrholmen har vi et fælles værksted med diverse maskiner, som alle beboere må benytte.

Kun beboere på Fyrholmen bliver optaget i gruppen. Facebookgruppen er oprettet i juni 2014 og vi opfordrer alle beboere til at anmode om medlemskab af gruppen, da der deles meget relevant info. Når du tilmelder dig facebook gruppen skal du godkende betingelserne, som du kan læse når du tilmelder dig.

Bemærk at Facebook gruppen ikke er et sted bestyrelsen besvarer spørgsmål, men den er tænkt som et sted, hvor vi kan snakke med hinanden, skrive ud at man holder fest, eller om der er nogle der har lidt surdej til overs. Gruppen emmer af god stemning og landsby-vi-kommer-hinanden-ved, midt i byen.

Henvendelser til bestyrelsen skal sendes til fyrbs@administrationdanmark.dk.

Facebook gruppe – for alle ejere og lejere